nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image

Producten

 

STEELSHOT  /  STEELGRIT

Steelshot en steelgrit zijn de meest gebruikte straalmiddelen voor reinigen, strippen en verbeteren van metaaloppervlakken. Diverse soorten steelshot of steelgrit, met verschillende chemische samenstellingen, korrelgrootten en hardheden resulteren in diverse afwerkingen van oppervlakken.

De ronde vorm van steelshot geeft in het algemeen een schoon en glad oppervlak. Het gebruik van kleinere korrels leidt in het algemeen tot een gladder oppervlak. Grotere korrels maken agressiever schoon, maar geven een wat ruwer oppervlak.

Steelgrit reinigt diverse oppervlakken snel. De hoekige vorm geeft een wat geëtst oppervalk, wat voor de hechting van verf en coatings belangrijk is.

Als distributeur van onder andere “Sinto”, is Plomp Mineral Services in staat alle soorten steelshots en steelgrits aan te bieden, variërend van S70 tot S780 en van G10 tot G120, in diverse hardheden en chemische samenstellingen.

Steelshot en steelgrit is beschikbaar in 25 kg zakken en in big bags van 1000 kg, op pallets uit onze voorraad in Nederland.

Geïnteresseerd in onze steelshot of steelgrit? Aarzel dan niet en neem CONTACT met ons op! Productspecificaties en Veiligheids Informatie Bladen worden op verzoek toegestuurd.